Visioner og udvikling

Velkommen til Jajja

Hvem er vi? Hvorfor gør vi dette? Hvad er vores motivation?

Vi er en familie, der kommer fra Nuuk (se også "Om Jajja"). Vi tror på at sprede glæde og inspirere til udvikling. Vi vil gerne være med til at udvikle vores land - Grønland. Et kæmpe bonus er at gøre folk glade. 

Vi tror på udvikling gennem læring, ideer, nysgerrighed, ydmyghed og fokus på positivitet og styrker. Vi har en stærk tro på, at grønlændere har mange og stærke værktøjer til at praktisere glæde og udvikling. Det vil vi gerne bidrage til. 

Vi tror på, at det betyder mindre stress. Vi tror på, at du kommer til at slappe lidt mere af. Vi tror på, at du får mere tid og kvalitet. Vi tror på, at du gerne vil slippe for at skulle stå i kø i en butik med masser af mennesker. Vi tror på, at du gerne slippe for at bære rundt på tunge varer. Hvis det lyder tiltalende...

Yes! Så har vi lige noget for dig!

-------------------------------------

Hvad er vores vision? Vores vision er at sprede vores værdier og udvikle flere og andre koncepter. Vores tanke er, at det skal være til gavn for Grønland og så meget af befolkningen som muligt.

Foreløbig er Jajja.gl kun i Nuuk. Vi vil gerne udvikle os til så mange byer og bygder som muligt. Vi har store visioner. Vi tror på, at alt er muligt. 

Bemærk, at varerne bliver flere og flere i takt med, at vi udvikler os. Vi er derfor meget interesserede i at høre, hvordan vi kan udvikle os og gøre det bedre. Derfor vil vi også gerne høre, hvilke varer du ønsker at købe hos os. Husk, glæde og udvikling ;)

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out